Wie ben ik?

Ik ben An. Ik ben geboren in 1987. Ik hou van talen, tafelen, theater, dansen, schrijven en fotografie. Ik ben mama van 2 lieve dochters en vrouw van de meest fantastische man. Klinkt geweldig, ik weet het, maar het is net ook bovenstaande vraag die me parten speelt.

Al mijn hele leven had ik het gevoel dat er een paar puzzelstukjes misten, dat er iets niet klopte en vond ik het moeilijk mijzelf te herkennen in de spiegel. Ik weet pas sinds zes jaar waar dat gevoel vandaan komt. Ik ben een donorkind.

 

In november 2016 startte ik mijn zoektocht naar antwoorden én naar mezelf. Ik weet niet meer wie ik ben, wat ik nog wil, wie ik in de spiegel zie. Ergens onderweg ben ik mezelf en de zin in/van het leven kwijtgeraakt. Ik ga dus op zoek naar het leven, meer leven, mijn leven.

Geef een reactie