Zoek je mee?

Ik ben An, geboren in ’87, maar pas 9 jaar geleden ontdekt dat mijn papa niet mijn biologische vader is. Naar schatting zouden er ook nog wel eens minstens 10-15 halfbroers en -zussen van mij kunnen rondlopen. Vijftig procent van mijn genetisch materiaal stamt van een anonieme donor. Bijgevolg tasten ook mijn kinderen voor 25% in het genetische donker. Ik ben nieuwsgierig naar die andere onbekende helft, niet enkel voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Concreet betekent dit dat ik nu sinds 2016 op zoek ben naar mijn biologische vader en mogelijke halfbroers en -zussen.

homesick_-2

  • Bruin haar
  • Blauwe ogen
  • Interesse voor talen,schrijven en fotografie
  • Strong mind, fragile heart
  • Introvert
  • Denker

Herken je je niet in bovenstaande omschrijving/foto’s, maar zou je me wel graag verder helpen? Dat kan! Surf hier eens rond, maak het onderwerp bespreekbaar in je omgeving en deel mijn oproep. Misschien zijn er in je omgeving – zonder dat je het weet – ook wel donorkinderen en -volwassenen die nood hebben aan contact met lotgenoten

Was je vroeger zelf een donor en vraag je je af wat je hier nu mee moet? Dan lees je misschien graag de brieven van je mededonor Lex (Eén, twee, drie) of de brieven van mij aan jou (Beste donor & Durven of doen?).

Wil je mij of andere donorkinderen helpen? Aarzel dan niet om me een mailtje te sturen, dan praten we zo verder.

1 gedachte over “Zoek je mee?

  1. Wil wel, maar ben het niet voor jou….helaas. Wens dat alle Donoren uit de kast jomen; “Toen een vent, wees nu een kerel! Ze verdienen het!!!”

Geef een reactie