Zoek je mij?

homesick_-2

Ik ben An, geboren in ’87, maar pas 9 jaar geleden ontdekt dat mijn papa niet mijn biologische vader is. Naar schatting zouden er ook nog wel eens minstens 10-15 halfbroers en -zussen van mij kunnen rondlopen. Vijftig procent van mijn genetisch materiaal kwam van een anonieme donor. Bijgevolg tastten ook mijn kinderen voor 25% in het genetische donker. Ik was nieuwsgierig naar die andere onbekende helft, niet enkel voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. In oktober 2016 ging ik op zoek naar mijn biologische vader. Drie jaar later zat ik tegenover hem.

Dat ik mijn biologische vader vond, neemt niet weg dat ik nog steeds nieuwsgierig ben naar wie mijn halfbroers of -zussen zouden kunnen zijn. Misschien lijk je zelf wel op mij?

  • Bruin haar
  • Blauwe ogen
  • Interesse voor talen,schrijven en fotografie
  • Strong mind, fragile heart
  • Introvert
  • Denker

Herken je je niet in bovenstaande omschrijving/foto’s, maar zou je me wel graag helpen? Surf hier dan eens rond, maak het onderwerp bespreekbaar in je omgeving. Misschien zijn er – zonder dat je het weet – ook wel donorkinderen en -volwassenen in je buurt die nood hebben aan contact met lotgenoten

Was je vroeger zelf een donor en vraag je je af wat je hier nu mee moet? Dan lees je misschien graag de brieven van je mededonor Lex (Eén, twee, drie) of de brieven van mij aan jou (Beste donor & Durven of doen?).

One thought on “Zoek je mij?

  1. Wil wel, maar ben het niet voor jou….helaas. Wens dat alle Donoren uit de kast jomen; “Toen een vent, wees nu een kerel! Ze verdienen het!!!”

Geef een reactie