Ik was’m kwijt. De draad.

Mijn schrijven (hier) viel stil, terwijl de wereld wel doorraast.

Ik ontmoette mijn vader in september 2019. Ondertussen zijn we 2,5 jaar en een pandemie verder. Ik denk dat iedereen op dit punt bijna vergeten is hoe het leven voordien aanvoelde. Ik niet… Het is zo schoon zoals het nu is. Zo warm. Ik heb er een familie bijgekregen.

Ik heb mezelf voor 2022 beloofd de draad hier weer op te pikken. Ik voel dat ik het schrijven mis. Waar ik uitkom zie ik dan wel weer, maar als iets me de afgelopen twee jaar duidelijk geworden is, is dat de weg nooit lang recht of vlak is en er altijd wel iets blijft om (uit) te zoeken.

Categories:

Tags:

One response

  1. 还在一字一字的写博客?OUT了。试试ChatGPT吧。输入关键词,一键生成博文,要文采有文采,要知识有知识,强大到令人害怕。点我网址免费注册试用就知道厉害了。三达不溜.jiudaole.考姆

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: