113. Vandaag over een jaar

In oktober 2016 – niet toevallig het moment waarop ik met deze blog begon – schreef ik me in voor #Cathzoekt. Ik had geen flauw idee waar ik aan begon, maar 2017 kwam eraan en ik had een plan.

In januari 2017 zat ik dus in een opnamestudio tegenover de immer sympathieke Cath Luyten. Ze stelde de juiste vragen en ik vertelde voor de eerste keer in mijn leven zo openlijk en voor zo’n groot publiek over het donorkind zijn.

Het jaar vloog voorbij. Ik maakte filmpjes. Soms dacht ik, shit hier ga ik spijt van krijgen, maar ik verzond ze toch, omdat de héle zoektocht gezien mag/moet worden. Inclusief de (diepe) dalen.

Wat mijn zoektocht precies opgeleverd heeft zie je vanaf 15 maart om 20u40 op Eén in één (haha, sorry!) van de afleveringen van Vandaag over een jaar. Nog minstens twee weken geduld dus, maar Cath is vanavond (1 maart) al wel te gast bij Van Gils & Gasten om haar nieuwe programma voor te stellen. Kijken dus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *