Drie maanden geleden schreef ik: “Dit moet anders. Dit wordt anders!”.

Nooit had ik gedacht dat het zo snel zou gaan. Zes donor”meisjes” kwamen samen, ontmoetten een detective en grapten over de “zes donormeisjes en de detective, maar uiteindelijk vonden we veel steun en liefde bij elkaar. Natuurlijk hebben we elk ons eigen verhaalmaar als je al onze voorstellingsstukjes achter elkaar leest, zal je misschien beter begrijpen wat ons bindt.

Zoals alle meisjes groot worden, werden wij dat ook. Emi had een plan en wij waren allemaal erg enthousiast. Onze website ging live in april en vanaf volgende week zijn we officieel de stichting “Donor Detectives”.

Nederland en België gaan nog van ons horen, want er staan grootse dingen op de agenda en weet je wat? Jij kan gewoon hier mee volgen op de eerste rij!

One response

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: