Vlak voor de paasvakantie kreeg L. een brief mee naar huis om in te vullen voor het aankomende medisch onderzoek. Ik struikelde over de familievragen.img_20170415_100540.jpg

Ik ben een perfectionist en zou het liefst van al de vragenlijst over haar (en mijn ) medische achtergrond volledig kunnen invullen. Het was de eerste keer dat ik er op deze manier mee geconfronteerd werd, maar ik denk dat het zeker niet de laatste keer zal zijn in hun schoolcarrière. Ik heb het al eerder geschreven dat ik ook voor mijn kinderen op zoek ben. Mijn roots zijn voor een deel ook hun roots.

Donorconceptie stopt niet bij de invulling van een kinderwens. De gevolgen en onwetendheid over afkomst neem je generaties lang mee in je genen. Gelukkig zijn die genen ook net de sleutel tot het weten.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: