Gelukkig ben ik niet alleen op zoek. Mijn allergrootste lichtje staat al meer dan 10 jaar aan mijn zij. Hij heeft maar 1 blik van mij nodig om te weten hoe het met mij gaat (soms zelfs voor ik het zelf weet) en omgekeerd heb ik maar 1 blik van hem nodig om te weten dat hij in mij en in ons gelooft.

Je laat me zijn wie ik wil zijn, laat me vliegen en dromen als het mag, maar als de chaoot in mij bovenkomt, leg jij de puzzel terug zoals het hoort. Wat het leven ons nog zal brengen, maakt mij niet uit want ik weet dat ik het aan zal kunnen omdat jij mijn anker bent. Ik geloof in ons. Ik geloof in jou. (18 mei 2012)

Omdat hij de allerliefste is. Voor altijd.

Categories:

Tags:

4 Responses

  1. […] Hij, aan mijn zij. Weet je nog? “Gelukkig ben ik niet alleen op zoek” schreef ik. Het bleken profetische woorden. Hij is nu ook een deel van het web en was het eigenlijk – zonder het te weten – al zijn hele leven. We bestelden dus maar een tweede DNA-test, want het besef is groot dat hij misschien de sleutel in handen heeft voor anderen die ook op zoek zijn. […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: