Ik wilde net komen vertellen dat er op dit moment niet veel zoeken bij is. Ik wacht op resultaten van onderzoeken en DNA-testen om deze verder met elkaar te kunnen vergelijken. Ik sleutel aan stambomen en probeer zo verwantschappen te ontdekken of te schrappen. Een paar dagen geleden kreeg ik bovendien het e-mailadres van dokter B. waardoor ik hem een e-mail kon sturen die in mijn hoofd al 6 maanden bij ‘Concepten’ stond. Nu ‘refresh’ ik mijn inbox dus vaker dan mijn internetverbinding aankan. Ik ben een beetje ongeduldig, want ik wacht op antwoorden, op duidelijkheid en op rust.

Begin januari deed mijn mama ook de ‘Family Finder’ van FTDNA en stuurde hem direct weer op naar Texas. Op die manier zou ik haar DNA met het mijne kunnen vergelijken en zo wat meer te weten kunnen komen over de Grote Onbekende. Dit tweede exemplaar was dubbel zo lang onderweg als mijn test. Ik log dus al twee weken elke ochtend en avond in bij FTDNA om te kijken of de enveloppe al in het lab is toegekomen.

Tot ik vanavond dit zag:

kit2

Oef! Ik was bijna bang dat hij ergens onderweg verloren geraakt was… Klaar voor het volgende rondje?

We play the waiting game…

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: