Een van de mooiste complimenten die ik de afgelopen dagen maanden heb ontvangen, is dat ik mooi schrijf. Dat compliment betekent veel voor mij. Door hier weer te beginnen schrijven, ben ik tot het besef gekomen dat dat onder meer één van de dingen is die ik ergens onderweg verloren ben. Verdorie, wat schrijf ik graag!

Ik wik en weeg mijn woorden, draai mijn tong soms wel duizend keer rond, maar uiteindelijk sta ik altijd achter datgene wat ik publiceer. Bij sommige stukjes ben ik er mij erg van bewust dat ik wat persoonlijk word of me op glad ijs begeef. Op die momenten twijfel ik en hangt de muis net dat ietsje langer boven de “Publiceren”-knop. Ik zou deze stukjes natuurlijk ook niet kunnen schrijven, maar dan zou mijn verhaal niet waarachtig zijn en nooit compleet aanvoelen. De puzzel met al zijn stukjes, die krijgen jullie van mij.

Er bestaat nog een lijstje van dingen waarover ik wil schrijven, maar ik ben ergens ook wel een beetje nieuwsgierig naar wat jullie nog graag van mij willen weten. Schrijf het gerust hieronder in de reacties (klik even op het tekstballonnetje met de +) . Ik ga niet beloven dat ik op alles zal reageren, maar misschien vormt net jouw vraag weer een mooi begin van een nieuw stukje.

Puzzel je mee?

Categories:

4 Responses

 1. De eerste vraag die me te binnen schiet heeft meteen te maken met de titel van je blog. ‘when I discover who I am’. Wel, wat ik me afvraag is welke karaktereigenschappen je hoopt te (her)ontdekken bij jezelf. je weet wel, zo diegene waarvan je weet dat ze ergens diep geworteld zitten, maar er lang of zelfs nog nooit zijn uitgekomen. We kennen elkaar 4 jaar, wat betekent dat je toen al ergens op een andere planeet zat (als ik dat zo mag noemen :)). Ik ben dus erg benieuwd welke eigenschappen ik nog niet van jou gezien heb.

 2. Dag An
  Je harde werk van de laatste dagen ( weken, maanden jaren 😉 is niet aan mij voorbijgegaan. En het is het lezen, nadenken, overdenken meer dan waard!!! Ondertussen groeit er in mijzelf ook een gedachtenboom, spinsels die mij regelmatig te binnenvallen. Misschien zet ik ze ook wel eens op scherm voor jou.
  Ik vermoed dat niet alleen je schrijven maar ook je leven op een rollercoaster staat…
  Mijn vraag aan jou: welke tips heb jij voor ouders van “halfjes” om hun kinderen zo goed mogelijk bij te staan ‘specifiek’ in het “halfje” zijn. Met de waarheid opgroeien lijkt me belangrijk…

  warme groetjes

  Katrien

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: